Yaz aylarında balık ve deniz ürünü olmadığı için bende pek yazmıyorum. Bu açığı balık sezonunda kapatacağımdan emin olabilirsiniz. Şimdilik alabalık ızgara.
Malzemeler :
Balıklarımızı ayıkladıktan sonra balığın her iki yanını kılçıkların yönüne doğru 3 yerden keselim, bu kestiğimiz yerlere tereyağ sürelim, ızgara telimizide tereyağı ile iyice yağlıyalım sonra pişirelim. Bu aldığımız alabalıklar çiftlik balığı olduğu için böyle lezzet eklemelerine muhakkak gerek duyulmaktadır, zaten yağın fazlasıda akıp gidiyor ama lezzeti kalıyor.
Afiyet olsun.
Malzemeler :
- 2 Tane alabalık
- Tereyağ
Balıklarımızı ayıkladıktan sonra balığın her iki yanını kılçıkların yönüne doğru 3 yerden keselim, bu kestiğimiz yerlere tereyağ sürelim, ızgara telimizide tereyağı ile iyice yağlıyalım sonra pişirelim. Bu aldığımız alabalıklar çiftlik balığı olduğu için böyle lezzet eklemelerine muhakkak gerek duyulmaktadır, zaten yağın fazlasıda akıp gidiyor ama lezzeti kalıyor.
Afiyet olsun.
Yorumlar