Bugün tavuk pişireceğiz baget ve fırında çıtır çıtır hepinize şimdiden afiyet olsun.
Malzemeler :
Bagetlerin isterseniz derilerini yüzelim, sonra çatalla bir iki yerinden delelim, bir kap içersinde yumurtayı yarım fincan su ile çırpalım içine salçamızı, unumuzu, yağımızı, baharatlarımızı, tuzumuzu katıp sos hazırlıyalım, bagetlerimizi, sosa bulayıp kağıt kapladığımız tepsiye dizelim, uç kemiklerine, aliminyum folyo saralım, 200 derecede nar gibi olana kadar kızartalım, patates kızartması, ile servis edelim.
Malzemeler :
- Kişiye göre baget
- Galeta unu
- 1 yumurta
- Karabiber, pulbiber, köri
- Tuz
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı un
- 2 kaşık sıvıyağ
Bagetlerin isterseniz derilerini yüzelim, sonra çatalla bir iki yerinden delelim, bir kap içersinde yumurtayı yarım fincan su ile çırpalım içine salçamızı, unumuzu, yağımızı, baharatlarımızı, tuzumuzu katıp sos hazırlıyalım, bagetlerimizi, sosa bulayıp kağıt kapladığımız tepsiye dizelim, uç kemiklerine, aliminyum folyo saralım, 200 derecede nar gibi olana kadar kızartalım, patates kızartması, ile servis edelim.
Yorumlar
Denicem mutlaka.