Ben bunu eskiden kaz ciğerinden yapardım, Sakarya caddesinde küçük bir dükkan vardı, av etleri ve bu tür malzemeler satardı, şimdi bulmak mümkün değil bu yüzden tavuk ciğerinden yapıyorum.
Malzemeler :
Ciğerleri temizliyelim, ve 10 dakika haşlıyalım, çatalla iyice ezelim, tavaya yağımızı koyalım, ılık hale getirelim, ciğerleri koyalım, tuzunu, karabiberini katıp krema haline getirelim, fakat kavurmayalım, sonra ekmek dilimlerimizin üstüne sürelim, maydanoz ve kornişon turşu ile süsleyelim.
Afiyet olsun.
Malzemeler :
- Baget ekmek
- 200 gram tavuk ciğeri
- 3 kaşık zeytinyağı
- Tuz, karabiber
- Maydanoz
- Kornişon turşu
Ciğerleri temizliyelim, ve 10 dakika haşlıyalım, çatalla iyice ezelim, tavaya yağımızı koyalım, ılık hale getirelim, ciğerleri koyalım, tuzunu, karabiberini katıp krema haline getirelim, fakat kavurmayalım, sonra ekmek dilimlerimizin üstüne sürelim, maydanoz ve kornişon turşu ile süsleyelim.
Afiyet olsun.
Yorumlar