Yenilik herzaman iyidir bu yemeği kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Malzemeler :
Tuz
Yapılışı :
Fasulyeyi ayıklıyalım, ufak parçalar halinde doğrayalım, tenceremize önce zeytinyağımızı sonra küp küp doğranmış soğanlarımızı sonra sarımsaklarımızı, sonra fasulyelerimizi,havuçlarımızı, veiri zar formatında doğradığımız patateslerimizi koyalım sonra, rendelediğimiz zencefilimizi,ve domatesimizi üstüne tuzumuzu atalım hafif ateşte pişirelim, pişerken su ihtiyacını kaynar su ilave ederek karşılıyalım eğer domateslerin rengini ve tadını az bulursak 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Malzemeler :
- Yarım kg Taze fasulye
- 2 adet havuç
- 1 adet orta boy patates
- 1 adet orta boy kuru soğan
- 4-5 diş sarımsak
- 3-4 adet domates
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 ufak parça taze zencefil
Tuz
Yapılışı :
Fasulyeyi ayıklıyalım, ufak parçalar halinde doğrayalım, tenceremize önce zeytinyağımızı sonra küp küp doğranmış soğanlarımızı sonra sarımsaklarımızı, sonra fasulyelerimizi,havuçlarımızı, veiri zar formatında doğradığımız patateslerimizi koyalım sonra, rendelediğimiz zencefilimizi,ve domatesimizi üstüne tuzumuzu atalım hafif ateşte pişirelim, pişerken su ihtiyacını kaynar su ilave ederek karşılıyalım eğer domateslerin rengini ve tadını az bulursak 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Yorumlar