Ben karnıbahar kızartmasını çok severim, eee artık yaş geçti kızartmalar yasak, bende o zaman krep yaparım, az malzemeyle nefis tat.
Malzemeler :
Yapılışı :
Karnıbaharlarımızı çatalla ezelim , üstüne unumuzu yumurtamızı keyfimize göre tuzumuzu karabiberimizi, kabartma tozumuzu katalım karıştıralım, dibini yağladığımız tavanın içine yayalım ters yüz ederek kızartalım, sarımsaklı yoğurt ile servis yapalım.
Afiyet olsun.
Malzemeler :
- 7-8 dal karnıbahar (haşlanmış)
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- tuz, karabiber
Yapılışı :
Karnıbaharlarımızı çatalla ezelim , üstüne unumuzu yumurtamızı keyfimize göre tuzumuzu karabiberimizi, kabartma tozumuzu katalım karıştıralım, dibini yağladığımız tavanın içine yayalım ters yüz ederek kızartalım, sarımsaklı yoğurt ile servis yapalım.
Afiyet olsun.
Yorumlar